Thuis

Spezilla Tube Co., Ltd.

Spezilla is werkelijk een professionele leverancier, geven zij ons altijd technisch advies en voorzien goede kwaliteitsbuizen van zeer concurrerende prijs!

—— Thomas Hoover - Verenigde Staten

De goede kwaliteit, snelle levering, Spezilla heeft warmtewisselaarbuizen voor onze projecten sinds 2008 geleverd, waarderen wij werkelijk uw steun!

—— Massimiliano Rossi - Italië

Spezilla steunt onze groep zeer goed, en nu zijn wij erkende leverancier van overheid, zijn zij betrouwbaar en flexibel! Spezilla antwoordt altijd!

—— Jaime Arias - Argentinië

De zeer concurrerende prijs en de buizen zijn goed opgepoetst, zijn wij zeer tevreden met Spezilla van onze samenwerking sinds jaar 2010.

—— Nathalie Gulli - Mexico

Ik ben online Chatten Nu

Spezilla Tube Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Spezilla Tube Co., Ltd. Spezilla Tube Co., Ltd. Spezilla Tube Co., Ltd. Spezilla Tube Co., Ltd. Spezilla Tube Co., Ltd. Spezilla Tube Co., Ltd. Spezilla Tube Co., Ltd.
Onze Fabriek - Spezilla-Buisco., Ltd. Buismolen - Roestvrij staalbuis Workshop - Roestvrij staalpijp Ons Team - Internationale Verkoop Internationaal Verkoopbureau - Shanghai Vergadering/Steekproefzaal Buitenlands Klantenbezoek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : SPEZILLA
Aantal werknemers : <100
Jaarlijkse omzet : <30000000.00
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 90% - 100%

Co. van de Spezillabuis, Ltd is een specialiteitfabrikant van het roestvrije staal van de premiekwaliteit, nikkellegering en andere hoge producten van het legeringsbuizenstelsel die aan de industrie en klantenspecificaties worden ontworpen. Het bedrijf is gestationeerd in Shanghai, de Volksrepubliek China, en de productiemolens, in Zhejiang worden gevestigd, hebben een uitstekende reputatie als betrouwbare en concurrerende fabrikant van hoogte - de producten dat van het kwaliteitsbuizenstelsel.


Spezilla produceert gelast, gelaste & getrokken, en het naadloze buizenstelsel en de pijpen, de materialen omvatten roestvrij staal, duplex, nikkellegering, titanium en andere legeringen met hoge weerstand, corrosiebestendige. Als het buizenstelselfabrikant van het premièreroestvrije staal, biedt Spezilla nu buizenstelselproducten voor een grote verscheidenheid van markten en eindgebruiktoepassingen aan, zoals Boilerbuizenstelsel, Warmtewisselaarbuizenstelsel, Condensatorbuizenstelsel, Lucht Koeler Buizenstelsel, Instrumentatiebuizenstelsel en Drankbuizenstelsel enz. 


Spezilla is ISO9001: verklaarde 2008. Sinds de aanvang van het bedrijf, heeft Spezilla zijn opdracht om de beste keus voor kwaliteit, voorspelbare en op prestaties-gebaseerde van het roestvrij staalbuizenstelsel producten geconcentreerd te worden. Wat Spezilla van zijn concurrenten scheidt is de aandrijving om bij het voorzien van de juiste producten, van de hoogste kwaliteit en prijsprestaties uit te blinken die de behoeften van de fabrikanten van vandaag passen. 


Wij vergen trots in onze capaciteit om onmiddellijk aan klantenverzoeken gevolg te geven. Ons ervaring en aanpassingsvermogen staan ons toe om orden snel, zelfs voor speciale vereisten te vervullen op korte termijn. Wij zijn geëngageerd aan het maken van elke zakelijke relatie wederzijds voordelig, gelieve te voelen vrij om eender welk lid van Spezilla te contacteren en ons te laten u het verschil tonen wij kunnen maken.


Producten:


Wij bieden uitvoerig aan in werking stelden waaier van buizenstelsel, wat in diverse grootte, afmetingen, vormen, enz. met de Diensten op de toegevoegde waarde beschikbaar zijn. Dit buizenstelsel wordt vervaardigd gebruikend hoogwaardige grondstof en verfijnde technologie in strikte aanhankelijkheid aan de internationale kwaliteitsnormen. Ons buizenstelsel wordt bewonderd door cliënten voor hun dimensionale nauwkeurigheid, opgeheven duurzaamheid, met lange levensuur en duurzaamheid wij precies aanpassing vanaf de eis van de cliënt ook aanbieden. Onze materialen omvat:


Het roestvrije staal/het Duplex & Super Duplexroestvrije staal/Super Ferritics & Ferritics/het Nikkel legeren/Koperlegeringen/Titanium enz.


De industrie die wij hebben gediend:


Onze superieure kwaliteitsproducten vinden toepassing in diverse industrieën zoals:


Olie & Gas/Machtsgeneratie/Chemisch product/Petrochemische stof/Voedsel & Zuivelfabriek/Drank/Algemene Commercieel/Handelsmaatschappij enz.


Onze Exportmarkt: 


De V.S./Canada/het UK/België/Spanje/Frankrijk/Polen/Bulgarije/Azerbeidzjan/Tsjechische Republiek/Mexico/Chili/Colombia/Costa Rica/Uruguay/Argentinië/Paraguay/Ecuador/Peru/Venezuela/Thailand/Indonesië/Singapore/Maleisië enz.

 

Onze Opdracht:


Onze opdracht is bouwstijl onze reputatie door hoogte - kwaliteitsproducten van onvergelijkelijke betrouwbaarheid en gewaarborgde prestaties te voorzien. Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van u van de beste oplossingen om uw vertrouwde op partners te worden. 


Onze Waarden:


1. Het luisteren & Eerbied


2. Verplichting aan Voortreffelijkheid


3. Mededeling


4. Het teamwerk


5. Innovatie


6. Eerbied voor het Milieu

 

 

Contactgegevens
Spezilla Tube Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Will Ma

Tel.: 86--21-57701837

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)