Thuis

Spezilla Tube Co., Ltd. Fabrieksreis

Spezilla is werkelijk een professionele leverancier, geven zij ons altijd technisch advies en voorzien goede kwaliteitsbuizen van zeer concurrerende prijs!

—— Thomas Hoover - Verenigde Staten

De goede kwaliteit, snelle levering, Spezilla heeft warmtewisselaarbuizen voor onze projecten sinds 2008 geleverd, waarderen wij werkelijk uw steun!

—— Massimiliano Rossi - Italië

Spezilla steunt onze groep zeer goed, en nu zijn wij erkende leverancier van overheid, zijn zij betrouwbaar en flexibel! Spezilla antwoordt altijd!

—— Jaime Arias - Argentinië

De zeer concurrerende prijs en de buizen zijn goed opgepoetst, zijn wij zeer tevreden met Spezilla van onze samenwerking sinds jaar 2010.

—— Nathalie Gulli - Mexico

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Spezilla produceert gelast, gelaste & getrokken, en het naadloze buizenstelsel en de pijpen, de materialen omvatten roestvrij staal, duplex, nikkellegering, titanium en andere legeringen met hoge weerstand, corrosiebestendige. Als het buizenstelselfabrikant van het premièreroestvrije staal, biedt Spezilla nu buizenstelselproducten voor een grote verscheidenheid van markten en eindgebruiktoepassingen aan, zoals Boilerbuizenstelsel, Warmtewisselaarbuizenstelsel, Condensatorbuizenstelsel, Lucht Koeler Buizenstelsel, Instrumentatiebuizenstelsel en Drankbuizenstelsel enz.

  ONTROL ME & VORMT MOLEN

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  TIG LASSEN/TIG + PLASMA

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  HET GEALIGNEERDE HELDERE ONTHARDEN

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  WERVELSTROOM & LIJN HET MERKEN

  Spezilla Tube Co., Ltd.

  VERPAKKING & HET VERSCHEPEN/HET UITVOEREN

  Spezilla Tube Co., Ltd.

   

 • OEM / ODM

  Voldoet het specifieke, dwars-functionele team van Spezilla van ervaren buizenstelselberoeps aan de continu veranderende behoeften van OEM (Origineel Materiaalvervaardiging) klanten met machtsgeneratie, warmtewisselaar, drank, olie & gas, automobiel en andere toepassingen. Ons buizenstelsel is beschikbaar in een verscheidenheid van legeringen, met inbegrip van velen standaardroestvrij staal, duplexroestvrij staal en de rangen van de nikkellegering.

   

  Spezilla is een ISO-9001 verklaarde fabrikant van hoogte - het buizenstelsel van het kwaliteitsstaal voor een verscheidenheid van OEM toepassingen. De faciliteiten bieden nauwkeurig lengteknipsel, lange lengteproductie en vlak-gekronkelde het rollen mogelijkheden aan om een verscheidenheid van OEM vervaardigingsvereisten te dienen.

  Spezilla Tube Co., Ltd.

 • R & D

  De Diensten op de toegevoegde waarde:

  Het buigen/Lengten van de Douanemolen//Finning/Precisieknipsel/thermisch behandelen de verpakken die

  Spezilla Tube Co., Ltd.

Contactgegevens
Spezilla Tube Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Will Ma

Tel.: 86--21-57701837

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)